Με Μεγάλη Επιτυχία Ολοκληρώθηκε το Roadshow των World Class Studio Sessions 2019

Ολοκληρώθηκε εχθές με μεγάλη επιτυχία το Roadshow των World Class Studio Sessions 2019 σε όλη την Ελλάδα.

Πρώτος σταθμός ήταν η Θεσσαλονίκη και η διαδρομή συνεχίστηκε σε Βόλο, Αθήνα, Χανιά και με τελευταίο σταθμό την Πάτρα.

 

Σε κάθε Studio πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των θεματικών ενοτήτων, που διέπουν το φετινό διαγωνιστικό μέρος του World Class 2019 και αποτελούν την αφετηρία, για την υποβολή συμμετοχών από την κοινότητα των bartenders.

 

Τα τρία premium αποστάγματα που πρωταγωνιστούν αυτή τη χρονιά είναι το κλασσικό Johnnie Walker Black Label με θεματική “Science of Smoke”, στην οποία οι συμμετέχοντες καλούνται να αναδείξουν τα στοιχεία του καπνού, στα συστατικά του cocktail που θα δημιουργήσουν. Το αρωματικό Tanqueray No. TEN, με τη θεματική “Tech Tonics” φέρνει στο προσκήνιο τις διάφορες μεθόδους ανθράκωσης, με σκοπό τη δημιουργία του ιδανικού long serve. Τέλος, το σκωτσέζικο ουίσκι Talisker, παντρεύεται με την πολυνησιακή μυθολογία και τη μαγευτική κουλτούρα των Tiki cocktails, δημιουργώντας, τα πιο φανταχτερά serves.

 

Ταλαντούχοι και επίδοξοι bartenders, καλούνται να επιλέξουν μια από τις παραπάνω θεματικές και να υποβάλλουν την δική τους πρωτότυπη συνταγή έως τις 15 Απριλίου στο https://www.theworldclassclub.com/enter-competition για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Έλληνα World Class Winner 2019.

 

Το #WorldClass2019 ξεκίνησε! Είστε έτοιμοι;
#WorldClass #WorldClassGreece #truespirit