To περιοδικό %Vol.Drinks κλείνει τα 10 του χρόνια και παρουσιάζει το %Vol.App.

2010-2020, μία δεκαετία ορόσημο που όσο ψύχραιμα κι αν αναλύσουμε τα γεγονότα, όσο επιστημονικά κι αν εξηγήσουμε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, πρόκειται για τη δεκαετία της κρίσης. Στην Ελλάδα της Ευρώπης, με το ένα πόδι στην ανατολή και το άλλο στη δύση, βιώσαμε έντονα τους τριγμούς του παγκόσμιου αυτού οικονομικού σεισμού. Συνεχίζουμε όμως με ελπίδες και όνειρα και αφού περάσει και η κρίση του κορονοϊού, ίσως αυτή να είναι μια δεκαετία καλύτερη από την προηγούμενη, που όπως πάντα ελπίζουμε…

Στο 2020 λοιπόν και το %Vol.Drinks έκλεισε τα 10 και μεγαλώνει με γνώμονα την αγάπη για την Ελληνική πρωτίστως, αλλά και παγκόσμια κουλτούρα των ποτών. Ο ιδρυτής του περιοδικού, Μπάμπης Σιαφλάς, είναι η σπίθα και ψυχή γύρω από την αστείρευτη αυτή ενέργεια, του να αποτελεί το %Vol.Drinks μια αξιόπιστη πηγή επικοινωνίας και ενημέρωσης στον κλάδο που αφορά όλη την αλυσίδα παραγωγής και κατανάλωσης. Ο ίδιος, λέει: “Μας ενδιαφέρει να εξασφαλίζουμε την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού που ασχολείται είτε επαγγελματικά, είτε ερασιτεχνικά με τον χώρο, συμβάλλοντας θετικά στην Ελληνική παραγωγή και στις εξαγωγές των Ελληνικών προϊόντων. Δημιουργήσαμε ένα μέσο που ταξιδεύει στα όσα συμβαίνουν στην αγορά των ποτών, από τα νέα προϊόντα και τις νέες εταιρείες, με συνεντεύξεις και αναλύσεις από αναγνωρισμένους ανθρώπους του χώρου, από τη γευσιγνωσία, τα events και το lifestyle, μέχρι τεχνικά θέματα, όπως logistics και marketing”.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν και με την εξωστρέφεια που απαιτείται, η τεχνολογία έρχεται για να αποτελέσει μοχλό στη δημιουργία του %Vol.App.

Το %Vol.App είναι η Ευρηματικά Καινοτόμα εφαρμογή-πλατφόρμα για τις εταιρείες ποτοποιίας, οινοποιίας, ζυθοποιίας, αναψυκτικών. Οι χρήστες της εφαρμογής, με εύκολο τρόπο μπορούν να βρίσκουν τα στοιχεία και την τοποθεσία μιας εταιρείας, μέσω διεύθυνσης και χρήσης google maps που βρίσκονται ενσωματωμένα στην εφαρμογή, καθώς και να ενημερώνονται για προώθηση προϊόντων, λανσάρισμα νέων προϊόντων, νέα των εταιρειών, events, μέσω notifications. Στο %Vol.App, οι εταιρείες εμφανίζονται σε πλήρη μορφή, διεύθυνση, ιστορία, στοιχεία επικοινωνίας και social media, μαζί με φωτογραφίες που μπορούν να τροποποιούνται και να εμπλουτίζονται για το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα της κάθε παρουσίας.

Ένα αντικείμενο που ιστορικά είναι συνδεδεμένο με τις αρχαίες ρίζες μας, βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας για να δημιουργεί έμμεση ή άμεση επαφή και επικοινωνία των παραγωγών και εταιρειών, με τους υποψήφιους πελάτες, αγοραστές. Πολύ σημαντική είναι η βοήθεια-χρησιμότητα της εφαρμογής στους τουρίστες Έλληνες κ ξένους, που επισκέπτονται διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, αφού τους δίνει γρήγορα τη δυνατότητα εκεί που βρίσκονται, να μπορούν με το %Vol.App να δούν ποιά εταιρεία, ποιό επισκέψιμο οινοποιείο για παράδειγμα, υπάρχει στην περιοχή.

Στόχος μας είναι όλοι οι χρήστες του %Vol.App, όχι μόνο να είναι ικανοποιημένοι αλλά και να απολαμβάνουν την χρηστικότητα και αποτελεσματικότητα της εφαρμογής.

Έχοντας πάντα στο νου την καλύτερη και ποιοτικότερη επικοινωνία μεταξύ επαγγελματιών και καταναλωτών, θέλουμε να εξελίσσουμε το %Vol.App συνεχώς, δημιουργώντας μια νέα κουλτούρα στην ψηφιακή εποχή.

 

Την εφαρμογή μπορούν όλοι να την κατεβάσουν δωρεάν από το Play Store (android)

ή το i-store (iOs)

Για τους επαγγελματίες που θέλουν να καταχωρήσουν την εταιρεία τους δωρεάν, μπορούν μέσω αυτού του συνδέσμου:  %Vol.App (Καταχώρηση εταιρείας), πατώντας “SUBMIT” και συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα.