Η Ελένη Ψυχούλη στις εκδηλώσεις της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, «Greek Chef Junior 2019» και «Μαγειρεύουμε Ελλάδα»

H Ελένη Ψυχούλη θα βρίσκεται από τις 3 Φεβρουαρίου στην 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ για να συμμετέχει ως κριτής στον πρώτο παιδικό διαγωνισμό «Greek Chef Junior 2019». Παιδιά ηλικίας έως 12 ετών επιστρατεύουν όλη τους τη φαντασία, αλλά και τις μαγειρικές τους ικανότητες σε ένα παιχνίδι γεύσεων και αρωμάτων. Η Ελένη Ψυχούλη θα είναι εκεί για να απονείμει τα βραβεία στους 3 πρώτους λιλιπούτειους σεφ. Παράλληλα, η Ελένη Ψυχούλη «εισβάλει» στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» για να μας ξεναγήσει σε ένα ακόμα γευστικό ταξίδι  με το μοναδικό της στυλ και να μαγειρέψει για τους επισκέπτες της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ τις αγαπημένες της συνταγές με προϊόντα από το γραφικό Πήλιο, ενώ θα συμμετέχει και στην τελετή απονομής των βραβείων ΕΞΠΟΤΡΟΦ,  δίνοντας ένα από τα πέντε βραβεία που απονέμονται σε διακριθέντες παραγωγούς.

Βιογραφικό
H Ελένη Ψυχούλη σπούδασε γαλλική φιλολογία και κλασικό πιάνο. Έχει μεταφράσει 20 βιβλία λογοτεχνίας από τα γαλλικά και συνεργάστηκε για 16 χρόνια με τον γλύπτη Τάκις (οργάνωση εκθέσεων, εντύπων και δημοσίων σχέσεων). Εργάζεται ως δημοσιογράφος γεύσης τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει γράψει 2 βιβλία, συνεργάστηκε με τα περισσότερα life-style περιοδικά και εφημερίδες με ειδίκευση στη γεύση και τα ταξίδια. Έχει το δικό της site, το www.pirouni.gr, ενώ υπήρξε αρχισυντάκτρια της εκπομπής “Food and the City” στο Mega. Ακόμα, παρουσίασε και επιμελήθηκε την εκπομπή “Chef στον Αέρα” για 7 χρόνια στο ΣΚΑΙ και παρουσιάζει το “Master Chef Junior” στο Star. Λατρεύει τη ζωή στη φύση, τη μαγειρική, τα ταξίδια και το κέντημα. H Eλένη αναζητά την κοινωνική προέκταση της τροφής, τον τρόπο που συμμετέχει στην ιστορία το καθημερινό τραπέζι και πώς αποτυπώνεται στα διατροφικά γούστα τής κάθε εποχής η ανθρώπινη περιπέτεια.