Αποκλειστική συνεργασία ΑΜΒΥΞ-ΣΕΜΕΛΗ

Ο αμπελώνας του κτήματος Semeli, στο Κούτσι.

Την αποκλειστική τους συνεργασία ανακοίνωσαν οι Άμβυξ και Σεμέλη Οινοποιητική, για τη διανομή, την εμπορία και την προώθηση των κρασιών του Κτήματος Semeli. Η Άμβυξ, με ιστορία 100 ετών, είναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη ελληνική εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπίρας.

Η Semeli, με ιστορία 38 ετών, είναι μία από τις κορυφαίες οινοποιητικές μονάδες στην Ελλάδα, με ιδιόκτητους αμπελώνες και ένα υπερσύγχρονο οινοποιείο που λειτουργεί από το 2003, στον πιο ποιοτικό αμπελώνα της Νεμέας, το Κούτσι. Ο Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, κ. Γιάννης Αρτινός, ανέφερε σχετικά: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τα κρασιά του Κτήματος Semeli στο χαρτοφυλάκιο της Άμβυξ. Από το 1979, η Semeli αποτελεί μια από τις κορυφαίες ελληνικές οινοποιητικές μονάδες και μια από τις σπουδαιότερες αναπτυξιακές επενδύσεις στον τομέα του κρασιού στην Ελλάδα. Αυτή, η στρατηγικής σημασίας συνεργασία, σηματοδοτεί μια νέα εποχή, τόσο για την Άμβυξ όσο και για το Κτήμα Semeli».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Semeli, κ. Κώστας Γιαννακόπουλος, σημείωσε από την πλευρά του: «Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση στην ιστορία του Οινοποιείου, η οποία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την πορεία της εταιρείας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς αποκτούμε έναν σημαντικό εμπορικό εταίρο. Η συνεργασία αυτή θα προσδώσει και στις δύο πλευρές αμοιβαία οφέλη και θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του κύκλου εργασιών και την αύξηση πωλήσεων στην εγχώρια αγορά».