Η Pernod Ricard Hellas ABEE ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ελληνική εταιρία παραγωγής premium λικέρ Roots Spirits ΕΠΕ

Τα προϊόντα της Roots Spirits θα παράγονται πλέον στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις της Pernod Ricard Hellas στη Μυτιλήνη.

Pernod Ricard Hellas ABEE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την ελληνική εταιρία premium λικέρ Roots Spirits ΕΠΕ. Η συνεργασία αφορά στην παραγωγή των τεσσάρων προϊόντων της Roots Spirits στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις της Pernod Ricard Hellas στη Μυτιλήνη.

Η παραγωγή  των Ελληνικών Premium Liqueurs Roots, περιλαμβάνει τις παραδοσιακές συνταγές ROOTS MASTIC, ROOTS KANELA, ROOTS DIKTAMΟ και ROOTS RAKOMELO, με τις υψηλότερες προδιαγραφές σε επίπεδο ποιοτικού ελέγχου και ασφάλειας αλλά και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η συνεργασία αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση της Pernod Ricard να συνεργαστεί και να υποστηρίξει νέους επιχειρηματίες στη παραγωγή ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας συμβάλλοντας παράλληλα στη συνολική οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Pernod Ricard Hellas

Η Pernod Ricard Hellas, μέλος του Ομίλου Pernod Ricard, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990. Παρουσιάζοντας δυναμική πορεία ανάπτυξης κάθε χρόνο, κατέχει σταθερά τη 2η θέση στην εγχώρια αγορά αλκοολούχων ποτών, με κύκλο εργασιών €41,4 εκατ. και προσφέροντας απασχόληση σε 110 εργαζόμενους. Η επιτυχία της βασίζεται στη διατήρηση και την συνεχή ενίσχυση του δυνατού δεσμού της με την ελληνική αγορά και τη σταθερή δέσμευσή της τόσο στους ανθρώπους της όσο και το καταναλωτικό κοινό.

Σήμερα, η Pernod Ricard Hellas διαθέτει πλούσιο portfolio κορυφαίων μαρκών παγκοσμίως, όπως το Chivas Regal Scotch Whisky, την Absolut Vodka, το Jameson Irish Whiskey, τo Havana Club Cuban Rum, το Beefeater London Dry Gin, την Olmeca Tequila, καθώς και τις ultra-premium μάρκες Perrier-Jouёt Belle Epoque, Absolut Elyx, The Glenlivet Malt Whisky, Royal Salute και Martell Cognac.