Βραβείο Εξωστρέφειας για την Ελληνικά Κελλάρια στα Creative Greece Awards 2019

Η Ελληνικά Κελλάρια τιμήθηκε με το βραβείο για τις σημαντικές εξαγωγικές της επιδόσεις, κατά τη διάρκεια του ετήσιου forum επιχειρηματικής αριστείας Creative Greece Awards 2019.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου στο Hilton Athens Hotel και διοργανώθηκε από τη New Times Publishing. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρονταν cocktails, με βάση τη σειρά κρασιών Μελισσόμαντρα-Καλλιγά, της Ελληνικά Κελλάρια.

Οι διακρίσεις Creative Greece Awards 2019 αφορούν τις επιχειρήσεις με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα της εξωστρέφειας. Οι εκπρόσωποι των σημαντικότερων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας αλλά και οι εκπρόσωποι της Πολιτείας υπογράμμισαν το γεγονός ότι η επανεκκίνηση της οικονομίας μπορεί να στηριχθεί κυρίως στις έννοιες παραγωγή και εξαγωγές ενώ τονίστηκε η ανάγκη η χώρα μας να ακολουθήσει την ευρωπαϊκή κατεύθυνση για άμεση αύξηση του ποσοστού της βιομηχανίας στο ΑΕΠ της χώρας.

Στην εκδήλωση, που έγινε υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του  Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης και του Ελληνο-Κινέζικου Επιμελητηρίου παρενέβησαν  ο κ. Νίκος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γιάννης Μανιάτης, υπεύθυνος Υποδομών, Μεταφορών, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Χριστόφορος Σαρδελής, πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής και  γενικός γραμματέας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, ο κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και  Βιομηχανιών, ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας, περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο  κ. Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο κ. Σπυρίδων Κτενάς,  εκδότης της  New Times Publishing.

Η Ελληνικά Κελλάρια, έχοντας συνεχώς στραμμένο το βλέμμα στην εξωστρέφεια και την ανάπτυξη, στηρίζει την ελληνική οικονομία έμπρακτα και συνεχίζει να αποτελεί τον πιο άξιο πρεσβευτή του ελληνικού αμπελώνα στο εξωτερικό.